hemma ÄNTLIGEN

JAPP då sitter man här hemma i sin sköna stol framför datorn. jag är så trött så jag nästan svimmar. det har vatrit en lång dag med både bärande, hålla sig från att äta och sova, sen slösa pengar.
jag har köpt en klädhängare-----> pris: 299:- på IKEA
jag har köpt 2st sminkbordslampor ---> pris: 299:- st på IKEA
sen har jag också köpt AMELIA tidning --> pris: 49:- vanlig affär.
bra tips nu till sommaren i den!
jag funderar på att testa spraytanning istället för solarium i alla fall en gång :) jag är faktiskt inte så blek på kroppen längre efter all sol i solariumen men därimot är ansiktet är vitt! jag förstår inte hur det går till :O jag ska försiktigt ta på lite brun utan sol ikväll, så kanske jag får lite färg :)
imorgon är det mycket som ska göras! ska fixa rummet med allt nytt jag köpt mm. ska också skriva upp ett schema för mitt "nya sätt att leva" haha :) kanske får lite bättre kondition på köpet.
nu är det dags för mig att duscha, så jag säger hejdå!
Puss&kram skumbanan

Hej bloggen

Tjenare! Nu var det ett bra tag sen jag bloggade och ska börja igen hade jag tänkt:) det har precis varg park lov och halva av det tillbringade jag till att vara med kompisar och andra halvan med familjen i sälen. Idag är det söndag och vi är påväg hem från stugan. Just nu sitter jag daniel och Melvin baksätet och är typ deppiga. Daniel mår illa och vill stanna och jag har ont överallt (:p) och Melvin är bara allmänt uttråkad... Tror jag i alla fall för han säger inget:p aja nu ska vi typ spela på hans psp :) bye<3 Glömde säga, nu är det dags att börja träna och äta nyttigt för man ska komma i bikinin och få det att se bra ut;) så nu kommer nyttiga Ella fram. Hoppas jag. Haha vi får se hur det går:)

i'm high on you

jag marina elin & katja sitter just nu hemma hos mig, vi skulle ju baka cupcaes men vi orkade verkligen inte xD så vi ska laga middag istället.- vi lyssnar på who you are med jessie j. AS BRA! Vi håller på lite grann med våran bok också.
det blir tortelini som vi ska laga :) aja nu ska jag vara social
PUSS&KRAM♥

dagens

tjesan! idag skulle adam följa med mig hem men han skulle på konfa idag så marina, katja & elin hem till mig och vi ska baka cupcakes :D det är ett engelska projhekt & vi sak filma oxå så det kommer nog upp på bloggen :) aja nu ska jag plugga lite spanska & snacka med några adolf fredrikare!

PUSS&KRAM♥


vendela i miss u


jag vill bara säga att jag saknar vendela roxenborg jätte mycket! love u twin sister


tjena bloggen!

jag har inte bloggat på ett tag men jag ska berätta allting om hänt nu :)
i måndags så var jag med erik och vi såg på film hos mig, sen hade jag utvecklingssamtal och det gick faktiskt riktigt bra! :) puh säger jag bara :)
sen i tisdags (igår alltså) hade amanda först utvecklingssamtal och sen bestämde vi att vi skulle sova hemma hos mig för vi skulle ha extremdag och då skulle vi klä ut oss. sedan åkte vi till vaholm till solariumet (kommer kanske bilder sen) och solade. jag solade i 32 minuter och fick ingen färg. men sen idag, innan vår stora konsert med adolf-fredrik så har jag bränt mig på kinderna och har vita ringar runt ögonen! blev helt röd och tog en massa fondation och försökte sminka över men då såg jag orange ut! blev bättre senare på kvällen. sen skulle jag och amanda klä ut oss till prinsessor men ... vi försov oss.
konsert gick bra i alla fall, ville först inte gå somnade på soffan och hade jätte mensvärk men jag valde att gå och det gjorde jag rätt i! :)
nu är jag ganska trött och tänker gå och lägga mig tror jag :) jag har fått en extra str säng så den ska jag sova gott i inatt :)
PUSS&KRAM♥

what the hell

nu sitter jag och skriver på min saga i datasalen för hundrade gången! :) jag och sussi lyssnar på avril lavigne.
idag ska jag ha en konsert övning idanderyd, slutar 4 :s faast vi får skippa två timmars lektioner slutar nämligen efter lunch och sen ska vi påka och träna.. vet inte om ni fattade det där men men :P
nu ska jag fortsätta meed skolan!
PUSS&KRAM♥


bild 13

du och någon klasskompis
bror ♥

bild 12

en bild på din vardag

klädmassa

nu ska jag städa min garderob med för mycket kläder! jobbigt men måste göras
sen ska jag ta ner en massa sommar kläder också som jag lagt up-.- städa garderben istället för fest, segt -.- aja då kommer jag ha så mycket enklare att hitta kläder på morgonen ! 
nu ska jag börja jobba!
PUSS&KRAM ♥

sjukling

hejsan. idag skulle jag ha åkt iväg på fest hos geena men jag mår inte så bra idag har en sån mensvärk att jag tror jag ska dö, sen hade jag lite feber i morse och är lite förkyld. jag hoppas det blir bättre tills ikväll för då kanske jag kan åka och sola! :) vi får se hur det blir men förtillfället ser det inte så soligt ut. haha.
imorse såg jag på raise your voice med hilary duff nför den hundraeftegången, jag verkligen älskar hilary duff =) juste, jag ahr fått en ny platt tv ! fick den igår och jag ska få en ny dvd snart också :)
har ni hört om den där killen som köpte en loppistavla för kanske en tusenlapp och sedan fick reda på att den var värd 400 miljoner? tänk om det skulle hända :P
gärna mig anytime 
här är i alla fall filmen jag såg, tips till alla er som älskar musik!

bilder med lillebror & hundar


PARTAJ & FIN MIDDAG

hejsan allihop. igår var jag på fest hos elin! as najs :) det som var det jobbiga var att jag marina & katja skulle först ta bussen sen missade vi den, och vi fick gå. när vi gått i typ en halv timme lite mer kanske, tappar vi bort oss :O så failade är vi x) så vi var typ en halvtimme sena, blöta, trötta och genomfrusna. men det hindrade inte oss från att ha kul i alla fall! efter det så sov jag och katja hos marina. vi fick gå hem också, missade bussen igen. vi tänkte ta en taxi men taxichaffisen sa att det bara tog tio minuter att gå fats det tog en halvtimme :/ aja, vi överlevde. stackars marina och katja som gick i högklackat också. vi snackade en massa och hade jätte mysigt ialla fall!somnade på engång när jag kom hem till marina fast jag sa till mig själv att inte somna!  men det var roligt och om ni läser, SAKNAR ER REDAN! juicy♥melon♥fruity :)
imorse vaknade vi ganska tidigt, runt 10.  åt en massa godis och chips och drack te och en massa. vi tog det ganska lugnt tills vi kom på att vi ville göra våran bok. en "burn book" fast det inte står om någon annan än oss x) men vi kallar den det.  men i alla fall runt 12 drog vi till täby centrum och köpte en bok och lite pyssel. sen åkte vi hem till mig och pysslade en hel del. vi blev nästan klar men framsidan så här ser den ut
(den blir åt fel håll för er men det står juicy melon fruit)
vi ska sätta dit en bilg i mitten också men vi måste först ha en bild xD
aja sne följde jag katja och marina till tibble och katja tog tåget hem till kårsta och marina bussen. sen nu har jag middag med familjen, mina äldresyskon jag saknat så! vi åt chili sås & några speciella räkor, har ingen aning om vad dem heter men dom var goda :) b´nu ska vi äta efterrätt så jag ska gå iväg från dator :) ska skriva ett inlägg senare så läs gärna sen igen!
CHAO ♥

hemma hos marina :D

hejsan alla läsare :) idag har jag SPENDERAT meín tid med marina min sötnos :) vi åkte aldrig in till stan utan vi drog först hem till mig för att hämta pengar som jag glömt och sedan hade jag också glömt alla mina grejer jag skulle ha med mig till marina, haha GLÖMSK säger jag bara. sen tog vi bussen till täby centrum & köpte present till födelsedagsbarnet Elin :D om du läser, GRATTIS IGEN I EFTERSKOTT!
vi kom hem till marina för typ en timme sen och vi har chillat en hel del. snart kommer katja och då ska vi fixa oss för vi ska iväg ! :D aja nu ska jag ägna min tid till marina :) PUSS PÅ ALLA! 

RSS 2.0