chilldag

hej alla läsare :) idag har jag tagit det mycket lungt :) men jag har ändå hunnit med ganska mycket. i skolan idag hade vi talangjakt och det var kul :) det enda som var lite tråkigt det var att alla sjöng ingen gjorde något annat, men alla var ändå duktiga ;D sen så gick jag till mcdonalds och sen tog jag bussen hem med Petter & kurre. vi såg på indiana jones, sista korståget, en utav mina favisar ! :D men jag var så trött så jag somnade mitt i den iallafall xD imorgon är det svenska prov & sen när vi slutat ska jag in till stan med MARINA ! vi ska köpa present till en kompis som fyllt år pch sen ska vi köpa lite mer krims&krams. jag ska ta en massa bilder imorgon och ladda upp så är det bara att checka in! :)
jag funderar på en ny bloggdesin så om det är någon som nu läser & är bra på detta så komentera gärna !
nu tjatar mamma på att jag ska plocka upp lite på rummet, så jag ska vara en lydig flicka för engåns skull xD aja. SOV GOTT! ♥

klippt mej!

tjena bloggen idag har jag varit med lottis när hon klippt sig & även jag har klippt mig :) jag har inte så mycket mer att blogga om men jag lägger upp lite bilder,
KISSES
fats jag har ju löshår så det ser ut såhär ..
aja nu ska jag snacka lite men VENDELA MIN ÄLSKLING i fon så jag bloggar kanske mera sen ! puss

bild 11

en person du kan berätta allt för

bild 10

någon du tycker är väldigt snäll

bild 9

en bild på en person i din släkt

svenska sista lektionen!

vanajs nu sitter jag i datasalen och håller på med min saga & jag ska snart läsa upp den för klassen :S lite skämmigt men men. sen efter skolan ska jag direkt hem -.- måste städa.. aja sen får jag gå ut iaf :D imorgon ska kanske marina &katja hem till ig och vi ska typ göra en burn book :P jag lägger ut lite bilder senare men nu måste jag verkligen öva!
PUSS Å HEJ ♥


trött som fan

hej alla ni som läser! idag har jag tillslut fixat klart med mitt rum :) det blev jätte snyggt + jag fick en större säng :D förut hade jag en 90 säng men nu har jag en 120 säng :D så nu får jag plats 2 ^^ aja klockan halv sju gick jag pappa & brosan och såg i am number four (som jag sa tidigare :p)och den var faktiskt herlt okej. fick 3/5 från mig. jag är jätte trött nu men jag måste se det sista avsnitten i true blood! så jag säger
GOD♥NATT
HAN ÄR SÅ SNYGG!
ps. om erik w läser det här så ska du veta att du är saknad!

godmorgon

hejsan alla läsare nu sitter jag här. idag var det skoldag men jag hade feber i morse & hade inte sovit något, så jag fick stanna hemma. men nu mår jag bättre :) jag och pappa vi ska snart möblera om i mitt rum. sen ska jag min pappa och min lillebror iväg och se "I AM MUBER FOUR." det ska bli jätte kul! aja nu ska jag äta lunch :)
♥ PUSS & KRAM ♥

jag sa til dig jag älskar dig och då sa du tack. jag sa till dig jag älskar dig det var då du stack. jag fattade inte varför fick damp jag blev lack. för det kom ju helt oväntat kändes som en attack.
hur kan du säga så hemska saker. ljuga för mig om sånna struntsaker, jag blir förtvivlad helt krossad inuti för att jag trodde det var vi. jag stod där väntade utanför din dörr, för jag fattade inte att det aldrig kan bli som förr. vi har gått fram och tillbaks men nu vill jag inte ha mer det blir bara massa knas. så lämna mig ifred, jag vill inte vara med dig mer

bild 8

en bild på någon du saknar

bild 7

en bild du aldrig lagt upp

bild 5

en gammal bil på dig

bild 6

en gammal bild på dig & en vän

bild 4

en bild på en konstig tid i ditt liv

bild 3

en bild på någon i din familj

bild 2

en bild på dig själv

bild 1

en person du umgås mycket med

30 bilder ♥


torsdag fredags lördag & söndag

haha sorry att jag inte har bloggat men har inte haft så mycket tid till det! nu ska jag berätta vad jag har gjort dem senaste dagarna!
i torsdags : då var jag först med matilda ellen & amanda i täby centrum. vi haha låtsadds att ellen var från england & det var skit kul för alla som vi träffade där gick på det! sen köpta vi klubbor som var skitgoda :D pralinen i täby c ska stängas ner så det är mycket REA. sen träffade jag christoffer där & vi gick hem till mig. sen så skulle vi hem till honom, men sen kunde inte jag vara där och då gick jag hem igen. sen smsade jesper mig och undrade om vi kunde träffas och jag sa ja, sen kom han hem till mig och vi kollade på film. BOURNE nummer 1. den är bra får 4/5 från mig.  sen gick även han hem.
i fredags (igår) : först var jag i skolan såklart :P det var våfflor! dem såg ut som tvätt svampar &  såg ut som de &så. sen direkt efter skolan så åkte jag & marina in till stan för att äta mat med min syster och vi åt på en god resturang. sen åkte hon iväg och jag och marina stannade kvar i stan och kollade på en massa buktiker med peruker och kollade massa konstiga kläder. lägger kanske upp bilder sen :) sen planerade vi jätte mycket för fredag (vi ska iväg) och testade jätte mkt saket tills dess. sen åkte vi hem till henne i näsbypark & fixade mitt hår för att jag skulle iväg på fest! jag hann inte stanna så länge hos marina med´n det var kul den tiden vi fick :D sen så tog jag bussen & mötte maxi och vi åkte hem till mig för att jag skulle sminka mig mm. sen var vi klara för att åka! det var grymt kul men fick grymt mkt träningsvärk!
i lördags: jag var hemma och sov typ halva dagen sen vi 6 drog jag ut och träffade becka mm. vi hade det trevlans! sen sov lottis becka och dawid hos mig och vi satt uppe jätte sent! hihi busigt!
söndags (idag) : haft en jävla dag asso. fått reda på en massa skaer jag kanske inte ville veta som var onödig information. aja. har haft en ganska chill dag ha fått nackspärr & feber bara :( aja skolan blirr det imorgon hursomhelst!

hemma

nu har jag kommit hem  chillat ettt tag :) jut nu sitter jag och spelar gitarr :) aja jag har inget me att skriva :) 
godnatt♥



ELIN FYLLER ÅR!

Idag är det elins dag! hon fyller äntligen 14 år och för tillfället sitter vi och har tjejesnack :D haha det är väldigt spännande kan jag säga :) vi har fikat och ätit massa tårta :D mums! aja nu ska jag avra social :)
Love Ella♥
hejdå! <3

PLANERING

nu ska jag bertta i förväg vad jag ska göra den här veckan :)
onsdag: hem till elin som fyllerr år :D
torsdag: ska typ träffa philip :)
fredag: ska jag varar med ida (kanske emma oxå) och vi ska bada klockan 6 på morgonen! & partajj med maxi tror jag
lördag: ska vara med lottis :)
söndag : chilldag :)


nu är jag jätte trött klockan är snart 12 så jag ska gå och slagga nu :)





CHAI♥


pictures

Love U GUYS ♥


fler kommer imorgon :)

bilder med amanda & ella

Amanda & Ellas night
CHACHARÅ ♥

amanda panda ♥

nu si tter jag och amanda hemma hos mig och fixar en massa. vi har tänkt att ga ut och kanske träffa nagra vi far se :) aja jag kan inte blogga mer just nu..
CHAO ♥




MIN SAGA

Det var en gång, för inte så länge sedan, en flicka vid namn Danielle. Hon var väldigt vacker. Hon levde tillsammans med sin mor men de levde så fattigt. Det var knappt att de hade mat för dagen och allt de ägde var en liten lada full av halm. En dag i sena april så satt Danielle ute på gatan och sjöng för att få ihop lunchpengar. Då kom en gammal gumma fram och sa: du sjunger så vackert att himlen blir blåare, gräset grönare och att solen lyser starkare. Du ska få en sak av mig, men använd den bara när du behöver den som mest. Sedan gav gumman en vacker spegel till Danielle. Danielle nickade, tackade och tog emot spegeln. I samma stund som Danielle satt och sjöng så stod prinsen Christopher på sin balkong och lyssnade på fåglarna. Han var så trött på sitt rika liv. Det handlade bara om plikter och plikter och han fick aldrig tid för något annat. Den natten som kom, tog Christopher på sig städarens kläder och tog med sig två stora påsar med guld, och smet ut ur det praktfulla slottet. Han hade ingen aning och vart han var eller vart han skulle men han ville bara bort. Han sprang igenom dunkla gränder och mörka gator tills han blev så trött att han la sig ner i en stor halm hög och somnade in.

När Danielle vaknade nästa morgon satte hon sig upp och såg en man ligga i sitt hö. Hon blev helt förskräckt och skrek till. Mannen snarkade till men vaknade inte. Danielle backade långsamt bakåt men släppte inte mannen ur sin syn. ”vad ska jag göra nu?” tänkte hon. I samma stund öppnade mannen sina ögon och tittade förskräckt upp. ”vad i all sin dar gör jag här?” sa han. Samtidigt som han sa det kom han ihåg vad han hade gjort igår. ”jag tänkte fråga dig samma sak.” sa Danielle och såg rädd fast lite arg ut. ”Du har ingen rätt att prata till mig sådär!” sa Cristopher. ”Vad får dig att säga det? Det är du som utan lov sovit i mitt hus!” ”ditt hus?” så reste sig Christopher upp och tittade sig runt.

FORTSÄTTING FÖLJER ♥

Computer room ♥

nu sitter jag och Ellen König Winqvist i lilladatasalen på näsbydalskolan! jippie! vi håller på att skriva sagor i svenska och jag har kommit ganska långt nu! jag lägger ut den strax så får alla som vill läsa :) CHAO ♥

hihi

tänkande ...♥

jag funderar på vad jag ska göra idag. det är tisadag och jag slutar sent. jag och amanda kanske skulle spela in något i studion, men jag vet inte riktigt. har engelska prov på onsdag ockspå som jag måste öva på!
nu måste jag börja dra mig till skolan! CHAO

Dagens ♥

Idag har det varit en tröttsam och rolig dag. Jag har vart med julia och rasmus hela dagen och såhär började den.

Först skulle jag och rasmus gå och möta julia Smolle vid engelska skolan. men jag trodde det var jätte långt dit så jag var lat och sa att vi skulle ta bussen. sen står vi på GRINDTORPSKYRKANs busstation när vi egentligen skulle gå till näsbydalsstation. julia tyckte säkerligen att vi var båda dumma i huvudet som inte fattade va hon sa.
sen senare när allt de löst ut sig efter en timme eller så, så åkte vi hem till mig med 614 mot skarpäng och gick hem och hämtade pengar. vi skulle nämligen gå till rösjöhallen och köpa chips och godis.
sen tar vi värsta omvägen utan anledning och det tar 20 min extra. och SEN kommer vi på att vi vill till lidl istället och så tar det extra lång tid. sen när vi köpt allt så springer rasmus iväg med alla saker vi köpt! och julia märker att hon tappat sitt nya halsband! och då måste vi gå tillbaka hela den långa vägen vi gick dit. SUCK säger jag bara.. aja sen såg vi på skönheten och odjuret och det var ju najs :) ,MEN EN JOBBIG DAG SÄGER JAG BARA ! nu är jag ganKsa så trött och det är sent så jag ska sova nu. godnatt världen♥


 

 

 

 


back on track ♥

Jag hade tagit en bloggpaus men nu är jag tillbaka igen!
de
t är mkt som har hänt jag har precis avslutat ett förhållande med adrian. det var sorgligt men life goes on som man brukar säga. jag har äntligen fått nytt lös hår! jag har också lärt mig hur man för över bilder från mobilen till datorn så det kommer komma en hel del bilder! ja.. har haft växvärk.. haha nej men det är inte något mer som hänt.

PICTURES













RSS 2.0