Spanjor!

I skolan går jag på spanska som extra ämne och i år så kommer det komma en spanjor hem till mig! Först är hon här 10 dar sen åker jag hem till henne i spainien!! Det ska bli jävla roligt!! Jag ser verkligen fram emot det :D min spanjor heter Carmen och hon är skit snäll ! Aja nu ska jag skriva allt jag ska försöka göra idag!
• fixa klart min vägg ( se bild :P)
• städa lite på mitt rum
• plugga till so prov som är imorgon!!
JAS.. De var nog allt just nu ..
Puss&kram skumbanan


Länge sedan!

Hejsan!! Det var riktigt länge sedan jag skrev, och nu hade jag tänkt att börja blogga igen!!
Idag är jag sjuk pga att att vi åkte skidor igår i romme, och det var så jäkla kul!! Det hände ju visst er par olyckor (marina skadade handen) (jag ramlade i lyften) (jag ramlade med maten) men vi klarade oss ändå!! Men när vi åkte så så blev jag så kall att jag är jätte sjuk idag :( men det var de värt!!
På busseb hen från romme så fick vi (jag katja marina och matilda s) åka med 6orna och då satt de och skulle fråga exakt vad vi gjorde hela tiden!!! Det var jätte kul och de var jätte gulliga men jag måste säga att de var ganska störande.. "varför sminkar du dig?" "varför äter du soppa?" varför borstar du håret?" haha men tur att det var så söta!
Imorgon ska jag träffa Julia och det ska bli super mysigt! Vi ska antingen hem till någon kompis eller bara ha spa kväll, hursomhelst så lägger jag upp bilder! P&K skumbanan !


RSS 2.0